Donderdag 6 Juni a.s. is het weer zover!

Na een succesvolle eerste editie nodigen we jou en alle belangstellenden uit de sector Sloop en Recycling en GWW uit Zuid-West Nederland en Vlaanderen van harte uit voor de netwerkbijeenkomst. Deze netwerkbijeenkomst is dé gelegenheid om je zakelijke netwerk te versterken en uit te breiden.

Kom je ook? Meld je hier aan.

Omschrijving

Huur de Keestrack K 4 bij Kaai 85 Rental

De Keestrack K 4: Hoogwaardige Mobiele Zeef voor Professioneel Gebruik

Bent u op zoek naar een krachtige mobiele zeefmachine voor uw recycling-, bouw- of mijnbouwprojecten? De Keestrack K 4 bij Kaai 85 Rental biedt zeefprestaties en betrouwbaarheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse toepassingen.

Kenmerken en Voordelen van de Keestrack K 4:

De Keestrack K 4 is bekend om zijn robuuste ontwerp en geavanceerde technologie, waardoor het ideaal is voor het scheiden van diverse materialen, waaronder aarde, zand, grind en verschillende recyclingmaterialen.

 • Hoge Capaciteit: Met een grote zeefbox en een efficiënte zeefoppervlakte zorgt de Keestrack K 4 voor maximale productiviteit en optimale zeefresultaten.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Ontworpen voor eenvoudige bediening en onderhoud, waardoor downtime wordt geminimaliseerd en de bedieningsefficiëntie wordt gemaximaliseerd.
 • Flexibiliteit: Dankzij de verstelbare zeefhoeken en snel verwisselbare zeefdekken kan de machine eenvoudig worden aangepast aan verschillende materialen en toepassingen.
 • Mobiliteit: Als een mobiele eenheid kan de Keestrack K 4 gemakkelijk worden verplaatst tussen locaties, wat de logistiek vereenvoudigt en de kosten verlaagt.

Toepassingen van de Keestrack K 4:

De Keestrack K 4 is bijzonder geschikt voor:

 • Recyclingoperaties: Effectief zeven van gerecycled materiaal voor verdere verwerking.
 • Bouw en Sloop: Snel en efficiënt scheiden van puin op bouw- en slooplocaties.
 • Steengroeven en Mijnbouw: Precies zeven van grondstoffen ter voorbereiding op verdere verwerking of verkoop.

Eenvoudig en Flexibel Huren:

 1. Neem Contact Op: Start het huurproces met een simpel bericht via onze app of website.
 2. Kies uw Machine: Ons team adviseert u over de geschiktheid van de Keestrack K 4 voor uw project.
 3. Machine Klaar voor Gebruik: De Keestrack K 4 wordt volledig voorbereid en klaar voor gebruik afgeleverd.
 4. Voortdurende Ondersteuning: Wij bieden volledige technische ondersteuning en service gedurende de huurperiode.

Betrouwbare Zeefoplossingen met de Keestrack K 4

Zorg voor een efficiënt en effectief zeefproces met de Keestrack K 4 van Kaai 85 Rental. Deze machine combineert uitstekende zeefcapaciteiten met gebruiksgemak en mobiliteit, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende projecten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw huur te bespreken en de Keestrack K 4 aan uw project toe te voegen.

Specificaties
Type Keestrack K 4
Zeefnetten 10, 15, 20, 30, 40, 50, 55, 60 mm
Punced plate 75 mm
Gewicht 26.500 kg

Huur de Keestrack K 4 bij Kaai 85 Rental De Keestrack K 4: Hoogwaardige Mobiele Zeef voor Professioneel Gebruik Bent u op zoek naar een krachtige mobiele zeefmachine voor uw recycling-, bouw- of mijnbouwprojecten? De Kee... Lees verder

Bekijk de specificaties
Prijs per uur € 85,- excl. BTW
Direct reserveren
Vragen over
dit product?

Neem direct contact met ons op:

Direct reserveren

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de reservering definitief te maken.

  Bedrijfsnaam
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer
  Opmerkingen

  Een goede manier om jezelf als bedrijf te onderscheiden zijn de beoordelingen van de klanten. We horen daarom graag wat de mening is over onze producten en diensten. Laat hier een review achter.

  We hebben al een aantal keer verschillende tools gehuurd. Het goede advies en het afleveren op locatie zijn voor ons absolute pluspunten.

  We hebben al een aantal keer verschillende tools gehuurd. Het goede advies en het afleveren op locatie zijn voor ons absolute pluspunten.

  Top verhuurbedrijf. We hebben inmiddels een aantal verschillende grondzeven gehuurd bij Kaai 85 voor een langere periode. Goeie producten voor een prima prijs.

  Top verhuurbedrijf. We hebben inmiddels een aantal verschillende grondzeven gehuurd bij Kaai 85 voor een langere periode. Goeie producten voor een prima prijs.

  Uitstekend advies gehad in de keuze voor de juiste tools bij het afbreken van een aantal oude funderingen. Volgende keer kiezen wij weer voor Kaai 85.

  Uitstekend advies gehad in de keuze voor de juiste tools bij het afbreken van een aantal oude funderingen. Volgende keer kiezen wij weer voor Kaai 85.

  Copyright Kaai 85 Rental 2024 | Huurvoorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online